Snart: Hej då Hamringe! och snart: Hej Bruket!

Vi började denna vecka med att göra ett tappert försök att gå till en ny park. Den ligger vid Tunaskolan men vi hittade så mycket annat att göra på vägen dit. Så det blev promenad och spring och lek istället. När vi kom in hade vi veckomöte.

 

På tisdagen så var vi lilla parken som Melvin hade valt vid veckomötet. Där var det isande vindar som höll oss sällskap. Det hindrade inte oss från att leka i snöhögarna, ha tårtkalas med snöblandad sand och träffa på drakar och monster. 

 

Onsdagen bjöd på kaninträff. Det valde Isak och vi var nyfikna på om det bara var en kanin, vilket det var. Som vanligt var barnen bra på att hitta lite trött och ledset gräs som gjorde kaninen glad.

Efter det gick vi till stora parken. På em. grävde vi loss snurran och lekte där en stund innan det var dags för hemgång.

 

Ludvig hade valt snölek och snögubbebygge på torsdgaen men det var för kallt och snön för lös. Istället blev det fågel- och springpromenad och upptäckt av en ny snöhög att klättra i.

 

På fredagen började vi med en Bossepromenad på åkern i det kalla, vackra vintervädret. Sedan gick färden till lilla parken där vi sparkade en del boll. När vi kom in berättade jag om flytten (valde att göra det redan nu eftersom en del är lediga nästa vecka).

 

Så var näst sista veckan i Hamringe till ända!

 

Till er som är lediga nästa vecka: ha det så bra och så ses vi på Bruket:)

Till er som kommer: Välkomna till flyttröran och Hamringes sista vecka:)

 

Trevlig helg!

/Malin och Micke

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-