Hala veckan

En vecka med en del svårigheter att ta sig dit man vill.

 

Måndagen började med att vi, efter ett försök att komma upp i skogen, gav upp och gick in och började på ett konstprojekt. Ett projekt som vi ska fortsätta med några måndagar framöver. Resultatet får ni föräldrar skåda på skogsutställningen längre fram i vår.

 

På tisdagen gick vi till sotra parken som Isak valde vid veckomötet. Vi började med att sanda lite här och där för att kunna röra oss. Efter det upptäckte vi att under båten fanns det sand som var lös och som vi kunde leka med. Ett tecken på att vi är ett steg närmre våren..........Vidare lekte vi med stora lastbilarna och körde bort snökockor med dem. Så blev det förstås en tur i kompisgungan.

 

Onsdagen bjöd även den på halt underlag men vi tog oss till fåglarna och gav dem mat. När vi kom in så läste vi flanosagor.

 

På torsdagen kom det massor av ny snö och det blev stor återupptäckt av snölek. Plogbilen, som kom på visit, körde upp stora härliga lekhögar och det blev hopp och skutt i dem. Även en massa skottning hann vi med. En solig och glädjefull förmiddag.

 

Veckans sista dag bjöd på en vagnspromenad förbi våra hungriga fågelkompisar och vidare till Åvägen. Där blev det spring och hopp. 

 

Varje dag har vi också sjungit och pratat kring vår almanacka. Vi har fått en fin ny sångpåse av Joel och hans familj som är mycket populär. 

 

Så har ännu en vecka förflutit för oss kompisar här på Lilla Hamrinnge!

 

/Malin och Micke

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-