Vatten och is

På måndagen ville vi gå till skogen. Med tanke på all snö så tänkte vi prova skogen vid kohagen. Vägen dit fylldes av fågelmatning och en massa springlek. Vi kom aldrig fram till skogen men vi hade en fantastisk förmiddag fylld av lek och skratt.

 

Tisdagen tillbringade vi i stora parken som Stella Lee valt. Där blev det som vanligt mycket bil- och båtkörning. Trots att det är mycket snö där och vår terräng så hittade barnen på massa roliga lekar.

 

Dagen efter kom plusgraderna på besök så snöleken som Joel valt blev till vattenlek. Leksakerna ur lådan åkte fram och det blev massor med vattenskoj. Allihopa var vi som blötdjur när vi kom in.

När vi kom in hann barnen få fram nästan alla leksaker och på det blev det flera olika lekar.

 

På torsdgaen blev vi kvar i lilla parken då det var halt och svårt vägunderlag. Där blev det spontan sång- och musiktund med hinkar som trummor. Och en massa annan lek såklart! KUL!

 

Omgiven av sol och lite kyla begav vi oss, lite våghalsigt, på fredagen till stora parken för lek och gung och skoj. Trots lite halkolyckor så hade vi en härlig förmiddag.

Som vanligt har veckan bjudit på flera stunder fyllda av sång och av prat kring vår almanacka. Vi sjunger varje dag en veckosång som barnen gillar skarpt.

 

Än en vecka av glädje att lägga till i livskalendern!

 

Njut av ljuset som är på väg tillbaka och ha en trevlig helg!

 

/Malin och Micke

Kommentera gärna:

  • Maria • 6 februari 2013 08:21:13
    Vilken underbar dag

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-